Disseny web freelance

SERVEIS DE DISSENY WEB

Tens una pàgina web?
Estàs satisfet amb la teva web actual?
Es visualitza correctament a través d’un dispositiu mòbil?
Té un bon posicionament a Google?

FES CRÉIXER EL TEU NEGOCI

Disseny de pàgines web

És fonamental comprendre que el disseny web no només és perquè les pàgines siguin atractives, com es podria pensar, és el mitjà que farà possible una bona relació entre tu i els teus possibles clients.

El disseny web s’encarrega de la pàgina tingui una bona usabilitat, que sigui fàcil de navegar-hi, amb disseny responsive, que sigui interactiva, però que no distregui als teus clients de l’objectiu: comprar els teus productes o contractar els teus serveis.

Sabies que al voltant del 60% dels usuaris abandonen una pàgina si aquesta triga més de 3 o 4 segons a carregar? Passa una cosa molt similar quan és difícil navegar en aquesta pàgina, és ambigua o el seu contingut no correspon amb el seu nom. Segur tu mateix ho has experimentat …

Avui en dia es te de tenir una pàgina web, ja que fins i tot a nivell local, la gent busca els serveis que necessita per internet. Lampistes, jardiners, fusters, serrallers, bars, restaurants, etc, tots necessiten una pàgina web per publicitase i no quedar-se enrere.

Si m’ho permets, estructuraré la teva pàgina amb els detalls que t’agradarien ia més et faré recomanacions adequades segons l’esperit de la teva empresa o marca personal.


ALGUNS DELS MEUS TREBALLS

AUSIÓ FERRE SL
TRC AUTOMOCIÓ
VINILO MUSICAL
TOT KFE
TOT KUINA
VINCLAMENT
PORTES VALLCORBA SA
PORTES ISERN